Al onze onderaannemers

Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit is een maatschap met verschillende onderaannemers. De onderaannemers van dit moment staan hieronder beschreven.

JACOLIEN

Jacolien oftewel Jacolien Geerse werkt als zzp’er en biedt ambulante begeleiding bij beginnende vergeetachtigheid of dementie. Met een persoonlijke benadering en zorg en aandacht op maat werkt ze eraan om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Ze biedt structuur en overzicht, een passende daginvulling, administratieve ondersteuning, gesprekken met betrokkenen, handvatten en praktische tips. Ook begeleidt ze cliënten naar een eventuele opname.

Het leven verandert, niet alleen voor de cliënt. Partners en het gezin van de cliënt worden in beide trajecten meegenomen. Want ook het ontlasten van en het luisteren naar de mantelzorger valt onder de ondersteuning van Jacolien.

Omdat iedere cliënt anders is en een eigen verleden en ervaringen heeft, werkt JACOLIEN met belevingsgerichte zorg. De cliënt wijst de weg. Wat hoort, ziet, ervaart of bedoelt de cliënt. Waarom is hij boos, of verdrietig. Deze emoties en dit gedrag probeert Jacolien te duiden en om te buigen. Dat kost tijd en aandacht. Maar vooral vertrouwen en veiligheid; de basis waarop Jacolien de relatie met haar cliënten bouwt.

Inlevingsvermogen is een kracht. Maar ook de korte lijn. Wie Jacolien belt, spreekt met Jacolien en ziet haar tijdens de afspraak.

Jacolien-zorg-Maatschap-Dementie-Zeeuwse-Kwaliteit-Zeeland