wie-zijn-wij-kwaliteit-maatschap-zorg-van-zeeuwse-kwaliteit-zeeland-zorg-en-hulp

Onze visie

Het leveren van professionele en kwalitatieve zorg vanuit het hart met oog voor de cliënt in alle fasen van het leven van de cliënt. Op deze pagina kun je lezen over wie wij zijn. Hier staat onze missie beschreven en kun je de maten en onderaannemers vinden.

Onze missie

Wie zijn wij:
De cliënt en zijn context staat voorop en niet het bedrijf van de zorgaanbieder. Wij staan naast de cliënt, niet onder of ver boven. Wij zijn gelijk en helpen de ander even een handje wanneer het minder gaat. Wanneer het goed gaat durven wij ook zijn hand los te laten. Dit te allen tijde in overleg met de cliënt en diens context, betrokkenen en gemeenten. 

Door de kleinschaligheid van de maatschap, maar ook de afzonderlijke bedrijven zijn korte lijnen en snel overleg mogelijk. Dit zowel binnen de maatschap, maar ook in het werkveld met de cliënten en het netwerk. 

De maatschap haalt kracht uit nauwe samenwerking op het gebied van het delen van expertise, onderlinge advisering en ondersteuning en zet in op in-company opleidingen en het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, passend in de zorgvragen van vandaag, maar ook naar de toekomst gericht, waarbij continue ontwikkeling en duurzaamheid sleutelwoorden zijn. 

Wie-zijn-wij-Zorg-van-Zeeuwse-Kwaliteit-Zeeland-Maatschap